Ancuța Coman-Boldișteanu activează ca psihoterapeut autonom, fiind specializată pe psihoterapie familială sistemică și având o experiență de peste șapte ani în consilierea persoanelor ce se confruntă cu dificultăți legate de relația cu alimentele și imaginea corporală. Expertiza sa include terapia traumei, terapia atașamentului și terapia relațională, prin care abordează aspecte complexe ale psihicului uman.
Experiența sa profesională este diversificată, cu implicare în multiple proiecte și structuri de lucru, precum programe, grupuri de sprijin, intervenții individuale, de familie și cuplu. Printre proiectele remarcabile se numără „Emoții în farfurie”, inițiativă prin care psihoterapeutul a investigat relația cu mâncarea și cu propriul corp. Acest proiect a condus la crearea unui instrument terapeutic inovator și la lansarea cărții „Emoții în farfurie. Cum să faci pace cu tine și cu farfuria ta”, publicată la Editura Trei. Totodată, este autoarea cardurilor terapeutice intitulate „Emoții în farfurie. De ce mănânci când mănânci?”.
Ancuța Coman-Boldișteanu consideră procesul de învățare esențial și continuu în cariera unui psihoterapeut, percepându-l ca pe un parcurs de autocunoaștere. Face parte din echipa de formatori la Institutul de Terapie Familială și Practică Sistemică „Areopagus” din Timișoara. În activitatea sa, pune accent pe importanța trăirii conștiente în prezent și consideră confidențialitatea o valoare fundamentală în profesia de psihoterapeut.
Website | Număr de review-uri | Review |
---|---|---|
1 | 5.0 / 5 | |
9 | 5.0 / 5 |